Soort |
Temperatuur (°C) (vrucht) minimum |
Temperatuur (°C) (vrucht) maximum |
Aardappelen (Geithoorn, Ratte en Vitelotte) |
0 |
5 |
Aardpeer |
0 |
5 |
Biet |
0 |
5 |
Boerenkool |
0 |
5 |
Boterbonen en platte bonen |
8 |
10 |
Erwten in peul |
0 |
3 |
IJskegel |
0 |
5 |
Koolrabi |
0 |
5 |
Pastinaak |
0 |
5 |
Patisson |
8 |
10 |
Postelein |
0 |
3 |
Rabarber |
0 |
5 |
Rammenas |
0 |
5 |
Rapen |
0 |
5 |
Schorseneren |
0 |
5 |
Sluimerwten |
0 |
3 |
Snijboon |
8 |
10 |
Suikermaïs |
0 |
3 |
Warmoes |
0 |
5 |
Witte bonen geweekt |
0 |
5 |
Wortelpeterselie |
0 |
5 |
BEWAARCONDITIES VERGETEN GROENTENAnn Schenk2017-05-23T09:46:21+00:00